آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی به روش سفره خانه
طرز تهیه آبگوشت سنتی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آبگوشت سنتی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی به روش سفره خانه
آبگوشت (شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت سنتی :
گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان :♦: 750 گرم
نخود و لوبیای چیتی یا سفید :♦: 150 گرم به اندازه یک لیوان سرخالی
پیاز متوسط :♦: 2 تا 3 عدد
سیب زمینی کوچک :♦: 5 تا 6 عدد
زردچوبه یا رب گوجه فرنگی :♦: کمی
نمک و فلفل :♦: به اندازه کافی
آموزش و طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی به روش سفره خانه
بهترین گزینه برای گوشت مصرفی در تهیه آبگوشت، گوشت گردن گوسفندی است که علاوه بر لطیف و لذیذ بودن از مقدار مناسبی چربی برخوردار میباشد.
طرز تهیه آبگوشت سنتی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه آبگوشت سنتی ابتدا باید
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم،پیاز را خرد می کنیم،
نخود و لوبیا را می شوییم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.
وقتی که گوشت ، نخود و لوبیا کاملا پخته شدند ، سیب زمینی ها را پوست می کنیم و به آنها اضافه می کنیم.
کمی زردچوبه و یا یک قاشق رب گوجه فرنگی ، و به اندازه کافی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم سیب زمینی ها بپزد.
پس از پختن تمام مواد ، باید در حدود 3 تا 4 لیوان آب در ظرف مانده باشد.
بهترین ظرف برای پخت آبگوشت، دیگ سنگی میباشد.
بهترین زمان پخت این غذا از شب تا صبح روی حرارت بسیار ملایم است.
سیب زمینی را با پوست به خوبی شسته و به آبگوشت یا دیزی اضافه کنید.